Sedació conscient

En Clínica Broch Dental, oferim la sedació conscient com una opció per als nostres pacients que busquen una experiència dental més relaxada i lliure d’estrès.

Aquest mètode és administrat per professionals especialitzats i s’utilitza per a ajudar els pacients a sentir-se tranquils i còmodes durant els seus tractaments.

Què ens permet la sedació conscient

La sedació conscient en la nostra clínica és ideal per a aquelles persones amb ansietat dental, per a procediments que requereixen més temps o complexitat, i per a pacients que prefereixen minimitzar el record del seu tractament dental.

Entenem que cada pacient té necessitats úniques, i la sedació conscient ens permet adaptar els nostres tractaments a aquestes necessitats, assegurant que fins i tot els pacients més ansiosos puguin rebre cures dentals en un entorn tranquil i controlat.

El nostre equip professional es dedica a garantir la teva seguretat i comoditat en tot moment, utilitzant les tècniques de sedació més avançades per a una experiència dental positiva i sense estrès.

En Clínica Broch Dental, ens esforcem per fer que la teva visita sigui el més agradable i lliure d’estrès possible.

Preguntes freqüents sedació conscient

La sedació conscient és una tècnica que utilitzem per a relaxar als pacients durant els procediments dentals. Funciona administrant medicaments sedants que et fan sentir relaxat i tranquil, però encara conscient i capaç de respondre a instruccions.

És ideal per a pacients que tenen por o ansietat al dentista, tenen un llindar de dolor baix, requereixen un gran volum de treball dental, o tenen dificultat per a quedar-se quiets durant els procediments.

Sí, és un procediment segur quan és realitzat per professionals capacitats com els que tenim en la nostra clínica.

La majoria dels pacients reporten sentir-se relaxats i còmodes, amb poc o cap record del procediment. Encara que estàs despert, la sedació redueix significativament l’ansietat i la por.

Els efectes de la sedació conscient varien segons l’individu i el tipus de sedant utilitzat. Generalment, els efectes comencen a disminuir poc després d’acabar el procediment. No obstant això, recomanem que un acompanyant et porti a casa després del tractament.

DEMANA LA TEVA CITA

    .