Odontologia conservadora

L’odontologia conservadora és una branca de l’odontologia que se centra en la preservació de les dents naturals. L’objectiu principal és tractar les malalties dentals, com les càries, sense recórrer a procediments extensos que alterin significativament l’estructura dental.

Això s’aconsegueix mitjançant tractaments com a empastaments, endodòncies (tractament de conductes), i reconstruccions amb materials que imiten l’aparença natural de la dent.

En Broch Clínica Dental, prioritzem la restauració de la funcionalitat i l’estètica dental amb el mínim impacte en l’estructura dental original.

Tractaments Odontologia conservadora

Empastaments Dentals

S’utilitzen per a tractar les càries. Es retira la part de la dent afectada per la càries i s’emplena el buit amb resina composta.

Incrustacions

Són restauracions fetes a mesura que s’usen quan una dent té una càries o un mal massa gran per a un empastament convencional però no prou gran com per a requerir una corona.

Reconstruccions dentals

S’empren per a restaurar dents que han estat danyats, per exemple, per fractures. Es reconstrueix la part que manca de la dent amb materials com la resina composta.

Endodòncies o tractaments de conducte

L’endodòncia, un aspecte crucial dels serveis que oferim en Clínica Broch Dental, s’enfoca en el tractament dels problemes interns de la dent, específicament del teixit pulpar o «nervi».

Aquest tractament és fonamental quan la polpa de la dent, que conté nervis i vasos sanguinis, s’infecta o danya. El nostre objectiu és salvar la dent afectada, eliminant el teixit danyat, desinfectant l’àrea i, finalment, emplenant-lo per a restaurar la seva funció i aparença.

A la Clínica Broch Dental, situada a l’Hospitalet del Llobregat, Barcelona, comptem amb especialistes altament capacitats en endodòncia. Utilitzem tecnologia avançada per a assegurar que el tractament sigui el més eficient i còmode possible.

Si estàs experimentant dolor dental o creus que podries necessitar un tractament de conducte, no esperis més. Contacta amb Clínica Broch Dental avui mateix i permet-nos cuidar de la teva salut bucal amb la nostra experta endodòncia.

Preguntes freqüents Odontologia conservadora

És necessari quan hi ha una infecció o inflamació en la polpa de la dent, sovint manifestada per dolor intens, sensibilitat a la calor o al fred, o inflor en les genives.

Malgrat la creença popular, els tractaments de conducte moderns són molt similars a un empastament dental en termes d’incomoditat. Utilitzem anestèsia local per a assegurar que el procediment sigui el més còmode possible.

Amb la cura adequada, una dent tractada amb endodòncia pot durar tota la vida. És crucial realitzar un seguiment amb restauracions adequades, com a corones, per a protegir la dent tractada.

Després del tractament, és important mantenir una bona higiene bucal i evitar mastegar amb la dent afectada fins que es completi la restauració final. Et proporcionarem instruccions detallades post-tractament.

Generalment, el tractament pot completar-se en una o dues visites, depenent de la condició de la dent i de la complexitat del cas. Cada sessió pot durar entre 30 minuts i una hora.

DEMANA LA TEVA CITA

    .