Estètica facial

En Clínica Broch Dental, oferim tractaments d’estètica facial amb àcid hialurònic, dissenyats per a rejovenir i revitalitzar la teva aparença. Utilitzem àcid hialurònic de la més alta qualitat, una substància naturalment present en la pell, per a restaurar volum i suavitzar línies d’expressió i arrugues.

Els nostres especialistes realitzen injeccions precises en àrees clau com els llavis, les galtes, i el contorn dels ulls i de la boca, proporcionant resultats naturals i harmoniosos.

Alguns dels nostres tractaments amb àcid hialurònic inclouen

Farciment d’arrugues i línies d’expressió

Suavitza les arrugues, especialment al voltant de la boca (solc nasogenià).

Augment de volum en llavis

Proporciona volum i contorn per a uns llavis més definits i juvenils.

Contorn i definició del rostre

S’utilitza per a ressaltar unes certes àrees del rostre, com la línia de la mandíbula.

Cadascun d’aquests tractaments es personalitza segons les necessitats i objectius estètics dels nostres pacient.

Agenda la teva consulta avui mateix i fa el primer pas cap a un rostre més fresc i rejovenit.

Preguntes freqüents sobre estètica facial amb àcid hialurónic

L’àcid hialurònic és una substància naturalment present en el cos, coneguda per la seva capacitat per a retenir aigua i proporcionar hidratació i volum. En estètica facial, s’utilitza comunament en tractaments antiarrugues i de voluminització, com a farciments dèrmics, i per millorar l’aparença de la pell i reduir signes d’envelliment.

S’injecta l’àcid hialurònic sota la pell en àrees específiques per a restaurar el volum perdut, suavitzar línies i arrugues, i millorar el contorn facial. Al ser una substància que el cos produeix naturalment, s’integra bé amb els teixits facials, proporcionant resultats naturals.

Sí, els tractaments amb àcid hialurònic generalment són segurs quan són realitzats per un professional capacitat. Rarament es presenten efectes secundaris, i solen ser lleus i temporals, com enrogiment, inflor o blaus en el lloc on s’ha posat la injecció.

La durada dels efectes varia segons el tipus de farciment utilitzat i la zona tractada, però generalment els resultats poden durar de 6 a 18 mesos. Els tractaments poden ser repetits per a mantenir els resultats.

L’àcid hialurònic es pot usar per a tractar diverses àrees, incloent-hi els llavis (per a voluminització), les galtes (per a realçar el contorn), les línies nasolabials i les arrugues peribucals.

DEMANA LA TEVA CITA

    .