Ortodòncia

L’ortodòncia és una especialitat essencial en Clínica Broch Dental, centrada en corregir l’alineació i la posició de les dents i mandíbules. S’utilitza per a tractar problemes com a dents apinyades, espais entre dents, mossegades incorrectes (com mossegada creuada, mossegada oberta, sobremossegada…) i desalineació de les mandíbules.

L’objectiu és aconseguir una mossegada funcionalment eficient i un somriure estèticament agradable, millorant així la salut bucal i la qualitat de vida del pacient.

En la nostra clínica a l’Hospitalet del Llobregat, Barcelona, oferim una àmplia varietat de tractaments d’ortodòncia adaptats a les necessitats i desitjos individuals de cada pacient.

Tipus d’ortodòncia disponibles

Ortodòncia tradicional (Brackets metàl·lics)

És el tipus més comú d’ortodòncia. Brackets metàl·lics que s’adhereixen a cada dent i es connecten mitjançant un filferro. S’ajusten periòdicament per a alinear gradualment les dents. Ideal per a pacients amb alineacions dentals complexes o problemes de mossegada significatius.

Alineadors transparents (Invisalign)

Alineadors amovibles i transparents fets a mida. Es canvien cada setmana per a moure les dents gradualment cap a la seva posició correcta.
Ideal per a pacients que busquen una opció més flexible i discreta. Són especialment populars entre adults i adolescents.

Ortodòncia interceptiva o precoç

S’enfoca a tractar problemes ortodòntics en nens. Pot involucrar l’ús d’aparells amovibles o fixos per a guiar el desenvolupament dels maxil·lars i les dents.

L’objectiu és prevenir problemes més greus en el futur i reduir la necessitat o durada de tractaments ortodòntics posteriors.

Preparat/a per a un somriure perfectament alineat?

T’hi esperem per a transformar el teu somriure. Contacta amb nosaltres i descobreix com l’ortodòncia pot canviar la teva vida.

Preguntes freqüents ortodòncia

Encara que l’ortodòncia es pot realitzar a qualsevol edat, recomanem una avaluació ortodòntica inicial al voltant dels 7 anys. Això ens permet identificar problemes primerencs i planificar el millor moment per al tractament.

La durada del tractament varia segons cada cas, però en mitjana pot durar entre 18 i 24 mesos. Durant la teva consulta inicial, et proporcionarem una estimació més precisa basada en les teves necessitats específiques.

Pots experimentar una mica d’incomoditat després d’ajustos o en iniciar el tractament, però generalment és lleu i temporal. En Clínica Broch Dental, ens esforcem per fer la teva experiència el més còmoda possible.

Oferim una varietat de tractaments, incloent brackets metàl·lics i ceràmics, així com alineadors transparents. Durant la teva consulta, discutirem les opcions més adequades per al teu cas.

DEMANA LA TEVA CITA

    .