Odontopediatria

L’odontopediatria és una branca essencial de la nostra pràctica en la Clínica Broch Dental, centrada en la cura dental dels nens des de la infància fins a l’adolescència.

En cada somriure infantil, un futur radiant: afecte, professionalitat i proximitat en cada visita

Aquest camp abasta des de la prevenció i diagnòstic de malalties dentals en els més joves fins al tractament de diverses afeccions orals.

El nostre enfocament es basa en mantenir la salut dental dels nens i també en inculcar hàbits saludables des de ben petits per a garantir una vida de somriures saludables.

Tractaments Odontopediatria

Revisions i Neteges Regulars

Aquestes visites són fonamentals per a mantenir la salut bucal dels nens. Inclouen neteges professionals per a eliminar la placa i el carrall, i revisions per a detectar càries o problemes de desenvolupament dental.

Emergències dentals

Oferim atenció ràpida i efectiva per a emergències dentals com a dents trencades, avulsados o dolor dental sever.

Educació en Higiene Bucal

Ensenyem als nens (i als seus pares) tècniques adequades de raspallat i ús del fil dental, així com hàbits saludables per a mantenir una bona higiene bucal.

En Clínica Broch Dental, els nostres odontopediatres estan especialment capacitats per a tractar les necessitats dentals dels nens en un ambient amigable i relaxat. Usem tècniques que minimitzen l’ansietat i assegurem que cada visita sigui una experiència positiva i educativa, tant per al nen com per als pares.

Tractaments preventius

  • Fluorur: aplicacions tòpiques de fluorur per a enfortir l’esmalt dental i prevenir la càries.

  • Segelladors dentals: una capa protectora aplicada en els molars per a prevenir l’acumulació de placa i la formació de càries en les superfícies de masticació.

  • Empastaments: utilitzem materials estètics i duradors per a tractar les càries, restaurant la funció i estètica de les dents afectades.

  • Tractaments pulpars en dentició temporal: en casos on la càries ha afectat la polpa de la dent (nervi), realitzem tractaments per salvar la dent i mantenir la seva funció.

  • Ortodòncia interceptiva: avaluem precoçment els problemes d’alineació dental i mandibular, proporcionant tractaments que poden incloure aparells ortodòntics per a guiar el desenvolupament adequat de les dents i la mandíbula.

El teu fill necessita atenció dental? En Clínica Broch Dental, estem dedicats a crear una base sòlida per a la salut dental del teu fill. Contacta’ns avui per a programar una cita i començar el viatge cap a un somriure saludable i feliç.

Preguntes freqüents Odontopediatria

Recomanem que els nens comencin a visitar al dentista al voltant del seu primer aniversari o quan aparegui la seva primera dent. Això ajuda a establir una rutina de cura dental i permet detectar qualsevol problema amb molta antelació.

Parlar sobre el dentista de manera positiva i jugar a «visites al dentista» poden ser útils. Evita usar paraules que puguin causar por, com ara «dolor» o «agulles». A la Clínica Broch Dental, ens esforcem per fer que la visita sigui el més agradable possible per al teu fill.

Oferim una varietat de tractaments, incloent-hi neteges dentals, segelladors, tractament de càries, atenció d’emergències dentals i educació sobre higiene bucal.

És important supervisar el raspallat i ús del fil dental diaris del teu fill, assegurant que utilitzi les tècniques correctes. A més, mantenir una dieta equilibrada i limitar els sucres també és clau.

DEMANA LA TEVA CITA

    .