Estètica dental

En Clínica Broch Dental, ens especialitzem en estètica dental, oferint una àmplia gamma de tractaments dissenyats per a millorar l’aparença del teu somriure.

Des d’emblanquiments dentals fins a carilles i corones estètiques, cada tractament es personalitza per a satisfer les teves necessitats i objectius específics.

El nostre equip d’especialistes en alta estètica dental, utilitza les darreres tecnologies i tècniques per a assegurar resultats naturals i duradors, ajudant-te a aconseguir el somriure que sempre has desitjat.

Tractaments Estètica dental

Blanquejament dental

Utilitzem agents blanquejadors per a aclarir i remoure taques de les dents.

  • Blanquejament a la clínica: realitzat pels nostres professionals, utilitzem llum LED per a activar l’agent blanquejador, proporcionant resultats més ràpids i notoris.

  • Blanquejament a casa: mitjançant uns kits que inclouen safates personalitzades i una solució blanquejadora de menor concentració que la que fem servir a la clínica, per a ser aplicats de manera segura a casa.

  • Tractament combinat: la combinació de tractaments d’emblanquiment dental tant en clínica com a casa pot oferir resultats més intensos i duradors. Generalment, el procés comença amb una sessió d’emblanquiment professional en la clínica, seguit del tractament d’emblanquiment a casa per a mantenir i potenciar aquests resultats. Aquesta combinació permet un control més efectiu del to desitjat i ajuda a prolongar els resultats de l’emblanquiment.

Carilles dentals

Són fines capes de porcellana o resina composta que s’adhereixen a la part frontal de les dents. Milloren l’estètica en canviar el color, forma, grandària o longitud de les dents.

Corones estètiques

Són fundes que es col·loquen sobre una dent danyada. Fetes de porcellana, ceràmica o zirconi, aquestes corones es dissenyen per a semblar-se a una dent natural tant en la forma com en el color.

Contornejat dental

Procés que implica eliminar petites quantitats d’esmalt dental per a canviar la forma de les dents. S’utilitza per a corregir dents irregulars, astellades o lleugerament superposades.

Ortodòncia Estètica

Tractaments d’alineació dental amb brackets transparents o alineadors invisibles.

En Clínica Broch Dental, creiem que un somriure bell pot millorar la teva confiança i qualitat de vida, i som aquí per a ajudar-te a aconseguir-ho.

Preguntes freqüents Estètica dental

Les carilles poden ser una excel·lent opció si desitges corregir dents descolorides, astellades, desgastades o lleugerament desalineades. Durant una consulta, avaluarem les teves dents i valorarem si les carilles són la millor opció per a les teves necessitats estètiques.

La durabilitat dels tractaments d’estètica dental varia. Per exemple, l’emblanquiment pot durar diversos mesos, mentre que les carilles i corones poden durar molts anys amb la cura adequada. Et proporcionarem informació detallada sobre la longevitat esperada de cada tractament.

La majoria dels tractaments estètics són mínimament invasius i causen poca o cap molèstia. En casos on pugui haver-hi sensibilitat o incomoditat, prenem totes les mesures necessàries per a assegurar el teu confort.

És important tenir expectatives realistes i entendre que l’estètica dental cerca millorar el teu somriure dins dels límits de la teva salut bucal general. Durant la consulta, tindrem en compte els teus objectius estètics i com poden alinear-se amb la teva salut dental general.

DEMANA LA TEVA CITA

    .