Prótesis dental

El tractament de pròtesi dental en Clínica Broch, consisteix en la creació i adaptació de dispositius artificials per a reemplaçar dents perdudes o danyades.

Aquest procés comença amb una avaluació detallada per a determinar el tipus de pròtesi més adequat, que pot ser fixa (com les corones i els ponts) o amovible (com les dentadures postisses).

En Clínica Broch Dental, utilitzem tecnologia d’avantguarda i materials d’alta qualitat per a assegurar que cada pròtesi sigui còmoda, funcional i estèticament agradable.

Tipologia Pròtesis dental

Pròtesis fixes

  • Corones: cobreixen una dent danyada per a restaurar la seva forma, grandària i funcionalitat.

  • Ponts: s’utilitzen per a reemplaçar una o més dents, secundant-se en les dents naturals adjacents.

  • Implants dentals: substitueixen l’arrel de la dent i sobre ells es col·loca una corona, un pont o dentadures.

Pròtesis fixes

  • Dentadures parcials: reemplacen diverses dents que manquen i se subjecten a les dents naturals restants.

  • Dentadures completes: substitueixen totes les dents d’una arcada dental i es recolzen en les genives.

El nostre equip s’esforça per brindar una atenció personalitzada, garantint que cada pacient rebi una solució adaptada a les seves necessitats específiques.

Preguntes freqüents Pròtesis dental

El temps pot variar depenent del tipus de pròtesi. Per exemple, una corona pot requerir un parell de visites en un període de setmanes, mentre que les dentadures poden requerir més temps. Et donarem un cronograma estimat durant la teva consulta.

La cura de la teva pròtesi inclou la neteja regular, com el faries amb les teves dents naturals, i visites periòdiques al dentista per a ajustos i avaluacions. Et proporcionarem instruccions específiques basades en el tipus de pròtesi que portis.

Sí, la tecnologia actual i els materials que utilitzem asseguren que les pròtesis siguin còmodes. Pot haver-hi un període d’adaptació, però treballarem amb tu per a assegurar el màxim confort.

DEMANA LA TEVA CITA

    .