Odontologia Digital: escàner 3D

En Clínica Broch Dental, situada a l’Hospitalet del Llobregat, Barcelona, estem a l’avantguarda de l’odontologia digital gràcies al nostre escàner intraoral.

Aquesta eina revolucionària ens permet obtenir imatges digitals detallades de la boca del pacient en temps real, reemplaçant les tradicionals impressions dentals i gràcies a un procés més còmode, ràpid i precís.

L’escàner intraoral facilita la planificació i disseny de tractaments com a ortodòncies, corones, ponts i implants amb una precisió sense precedents.

En Clínica Broch Dental, combinem aquesta tecnologia avançada amb el nostre compromís de proporcionar cures dentals excepcionals, assegurant tractaments més eficients i resultats òptims per als nostres pacients.

Experimenta la precisió i comoditat de l’odontologia digital en Clínica Broch Dental. Agenda la teva cita avui mateix i prepara’t per a un tractament més ràpid, còmode i efectiu!

Preguntes freqüents Odontologia Digital

L’odontologia digital es refereix a l’ús de tecnologies i eines digitals per a realitzar diagnòstics, planificar tractaments i crear restauracions dentals. Inclou tècniques com són els escanejos digitals, les radiografies, i el disseny i fabricació assistida per ordinador (CAD/CAM).

Un escàner digital en odontologia captura imatges precises de les dents i les genives del pacient. Aquestes imatges s’utilitzen per a crear un model 3D digital de la boca, que pot ser emprat per a planificar tractaments, dissenyar restauracions dentals o fabricar aparells ortodòntics.

L’odontologia digital ofereix nombrosos beneficis, incloent-hi major precisió en el diagnòstic i el tractament, reducció del temps de tractament, millora en la comoditat del pacient i resultats més predictibles i estètics.

Els escàners digitals s’utilitzen en una varietat de tractaments, incloent-hi ortodòncia (per a alineadors i aparells), restauracions dentals com a corones i ponts, implants dentals i més.

DEMANA LA TEVA CITA

    .