Implants dentals

El tractament d’implants en Clínica Broch Dental és un procés avançat i precís per a reemplaçar dents perdudes. Consisteix en la col·locació d’un implant de titani en l’os maxil·lar o mandibular, actuant com una arrel artificial.

Aquest implant s’integra amb l’os a través d’un procés anomenat osteointegració. Una vegada que l’implant està fermament ancorat, es col·loca una corona, pont o dentadura sobre ell per a restaurar la funcionalitat i estètica.

En Clínica Broch Dental, fem servir tecnologia d’última generació i tècniques quirúrgiques mínimament invasives, assegurant resultats òptims i una experiència còmoda per al pacient.

Tractaments Odontologia conservadora

Cirurgia d’implants

La cirurgia d’implants és un procediment quirúrgic per a reemplaçar dents perdudes amb implants dentals. El procés inclou els següents passos:

  • Avaluació i planificació: es realitza un examen complet, incloent-hi radiografies o tomografies, per a planificar la col·locació de l’implant.

  • Preparació de la boca: si és necessari, es realitzen procediments com extraccions de dents o empelts ossis.

  • Col·locació de l’implant: amb anestèsia local, s’insereix l’implant de titani en l’os maxil·lar o mandibular.

  • Període de curació: s’espera un període perquè l’implant s’integri amb l’os.

  • Col·locació de la pròtesi: es col·loca una corona, pont o dentadura sobre l’implant.

  • Seguiment postoperatori: revisions per a assegurar la correcta integració i funcionalitat de l’implant.

Implants de càrrega immediata

Els implants de càrrega immediata són un tipus d’implant dental que permeten col·locar una corona temporal o permanent poc després d’inserir l’implant en l’os.

A diferència dels mètodes tradicionals que requereixen un període de curació abans de col·locar la corona, els implants de càrrega immediata redueixen significativament el temps total de tractament.

Aquest mètode és ideal per a pacients que busquen una solució ràpida i efectiva per a reemplaçar dents perdudes, i és especialment útil en casos de restauracions frontals on l’aparença estètica és una preocupació primordial.

Elevació del si

L’elevació del si maxil·lar, és un procediment quirúrgic utilitzat en implantologia dental. Es realitza quan el pacient no té suficient os en la part posterior del maxil·lar superior per a sostenir implants dentals.

Durant el procediment, els nostres cirurgians aixequen el si maxil·lar i col·loquen un material d’empelt ossi. Això crea més alçada en l’os, permetent la col·locació d’implants dentals en una etapa posterior.

Aquest procediment és comú en pacients que han perdut dents en la part superior de la boca, especialment els molars, i és vital per a assegurar una base sòlida per als implants.

El nostre equip expert brinda atenció personalitzada, garantint solucions duradores i naturals per al teu somriure.

Preguntes freqüents implants dentals

Amb una atenció adequada, els implants dentals poden durar molts anys, fins i tot dècades. La seva longevitat depèn de factors com la higiene bucal, hàbits de vida i visites regulars al dentista.

Sí, en molts casos és possible. Podem realitzar procediments com ara empelts ossis o elevació del si maxil·lar per a augmentar el volum ossi i permetre la col·locació d’implants.

Després de la cirurgia, és important mantenir una bona higiene bucal i seguir totes les instruccions postoperatòries per a assegurar una adequada cicatrització. Les cures inclouen evitar mastegar aliments durs en l’àrea de l’implant durant un temps i assistir a controls de seguiment.

Un bon candidat per a implants dentals és algú amb bona salut general i bucal, suficient os en la mandíbula per a sostenir l’implant, i sense condicions que afectin la cicatrització òssia. Avaluarem la teva situació específica en una consulta inicial.

DEMANA LA TEVA CITA

    .