Hospitalet de Llobregat, Fortuny 9
933 34 97 30
info@clinicabroch.com

Odontologia preventiva

Higiene

 

La higiene o profilaxi consisteix en l’eliminació de placa bacteriana i càlculs de tosca formats al voltant de les dents.
Es fa amb un instrument que té una punta d’ultrasons que emet aigua i vibració. Un cop realitzada la higiene es procedeix a allisar les dents amb un raspall elèctric i una pasta especial.

Curetatge

El curetatge consisteix en el raspat de les superfícies de les arrels de les dents realitzat amb uns instruments anomenats cureta. Els quals aprofundeixen fins a arribar al fons de les borses periodontals. (inflamació que avança fins a l’arrel de la dent).

Això pot derivar en una malaltia periodontal que afecta les estructures de suport de la dent i fa que tinguin moviment, i fins i tot pot causar la caiguda.

 

Blanquejament clínic amb cubetes

El blanquejament a la clínica consta de diverses visites. A la primera el que es realitzen són les mesures de les dents del pacient per fer unes fèrules  transparents molt fines i flexibles que ens serviran per realitzar el tractament.

Aquest tipus de blanquejament consisteix a col·locar un gel específic a les cubetes per col·locar-les al pacient durant 40 minuts aproximadament durant diverses visites. Amb això aconseguim reduir el color de la dent gradualment a les sessions i sense dolor. Durant el tractament s’aconsella no utilitzar tints alimentaris o nocius com vi, coca-cola, tabac etc… ja que poden interferir en el resultat del tractament.

 

Fèrula de descàrrega

La fèrula de descàrrega és un aparell removible transparent d’un material plàstic resistent. Es realitza prenent unes mides de les dents a la consulta i enviant-les al laboratori perquè realitzin la placa. És el tractament més efectiu per al bruxisme (premeu o/i grinyolar les dents). Fa que les dents no entrin en contacte les unes amb les altres i així no es desgastin permetent així la relaxació dels músculs i fins i tot la col·locació de l’articulació per evitar mal de mandíbula, coll i cap.

 

Estefania Fernández i Patricia Olivera
Higienistas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.