Hospitalet de Llobregat, Fortuny 9
933 34 97 30
info@clinicabroch.com

COLOCACIÓN DE IMPLANTES Y ELEVACIÓN DE SENO

COLOCACIÓN DE IMPLANTES Y ELEVACIÓN DE SENO

La col·locació d’implants és avui dia una de les intervencions més habituals a les clíniques dentals que ens permeten la reposició de les dents absents.

De vegades, ja sigui per característiques anatòmiques, de malaltia periodontal, infeccions prèvies, demora en la decisió del pacient a col·locar-se implants,… podem trobar-nos en un dèficit ossi.

L’elevació de sinus maxil·lar és un procediment quirúrgic predictible que ens permet aconseguir un augment ossi vertical a la regió posterior del maxil·lar superior en els pacients que presentin dèficit en altura per poder posteriorment realitzar una rehabilitació protèsica implantosoportada. Això s’aconsegueix fent un farciment parcial de la cavitat sinusal maxil·lar elevant la membrana que l’envolta i col·locant un substitut ossi totalment biocompatible.

En els casos que hi ha una altura òssia mínima desitjada és possible fer l’elevació de sinus i la col·locació d’implants de forma simultània. En els casos que aquesta altura no sigui suficient hem de realitzar la regeneració prèvia per posteriorment col·locar els implants.

Per això abans de planificar la cirurgia, valorem amb les proves radiològiques oportunes el procediment més idoni per a cada pacient.

Radiografia d’una pacient que us fem col·locació d’implants amb elevació de sinus simultània.

 

Dra. Marta López

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.