Hospitalet de Llobregat, Fortuny 9
933 34 97 30
info@clinicabroch.com

CORRECCION DE APIÑAMIENTO Y MALPOSICION DENTAL EN PACIENTE ADULTO CON INVISALIGN (ORTODONCIA CON FERULAS TRANSPARENTES)

CORRECCION DE APIÑAMIENTO Y MALPOSICION DENTAL EN PACIENTE ADULTO CON INVISALIGN (ORTODONCIA CON FERULAS TRANSPARENTES)

En pacients adults i adolescents que requereixen tractament ortodòntic per malposició dental i que volen orientar les seves necessitats una opció més estètica (a penes notorietat a la boca) i més còmoda, la solució que oferim en la majoria dels casos, sens dubte, és INVISALIGN, que permeten un ús molt confortable i de fàcil maneig, afavorint el poder menjar sense aparells ortodòntics i reduint en un 90% les visites d’urgències per rascades als teixits de la boca o per ruptures de l’aparell.

A continuació veurem un cas de pacient adult (35 anys) tractat amb INVISALING durant 15 mesos. Les necessitats bàsiques exposades pel pacient era alineació dental amb un tractament purament estètic, a causa del treball (de cara al públic) que realitzava.

Un cop valorats punts importants per realitzar un tractament d’ortodòncia, com són, higiene bucal, estat periodontal, absència de càries i estabilitat en l’articulació temporomandibular, es va iniciar el tractament amb fèrules invisibles durant 18 mesos.

El pacient refereix apinyament moderat -sever en dents anteriors, superiors i inferiors, compressió en maxil·lar superior a causa d’un paladar estret i en somriure ensenya la geniva de dents superiors molt poc les seves dents posteriors. Té perfil recte i les bases òssies estan proporcionades.

 

FOTOS INICIALS

FOTOS FINALS

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.